Szolgáltatások

Egyedi webdesign

Nem szeretjük a sablonokat, a személyre szabott megoldásokban hiszünk. Igényei és elképzelései alapján alkotjuk meg Önnek a design terveket.

Egyedi sitebuild

Automatikus HTML-generáló rendszerek helyett, bízza ránk weboldalának felépítését. Minden projektet tiszta lappal indítunk, és kézzel kódolunk.

Foundation alapú sitebuild

Nagyszabású, komplex projektek esetén indokolt lehet keretrendszerek használata. Igény esetén Foundation 6-ban készítjük el weboldalát.

E-mail template sitebuild

Nagy gyakorlattal rendelkezünk e-mail template-ek készítésében, ezáltal egyformán jelennek meg minden eszközön és levelező kliensben.

Frontend fejlesztés

Webfejlesztési feladatokat is szívesen vállalunk, amennyiben nem webáruház motor létrehozásáról van szó. Tegyen minket próbára!

Képszerkesztés, képmanipuláció

Van egy jó kép ötlete? Korrekcióra lenne szüksége, netán automatizálni szeretne? A pixelek szerelmesei lévén, mi megoldjuk Önnek!

Minimál arculattervezés

Nincs még céges arculata? Segítünk a tervezésben, és grafikai kivitelezésben. Online és offline vonalon egyaránt otthonosan mozgunk.

Vektorizálás

Készséggel vektorizáljuk pixelgrafikus, és remélhetőleg nem túl bonyolult ábráját, így minőségromlás nélkül tudja majd különféle célokra felhasználni.

Kiadványszerkesztés

Meglévő arculatát színesítené? Dobja fel cége vizuális kommunikációját, és higgye el, a papír alapú reklámanyagoknak még nem áldozott le.

Kapcsolatfelvétel