A Stúdióról

SzinvaWeb Grafikai Stúdió

Cégünket 2014-ben alapítottuk azzal a szándékkal, hogy minőséget és stílust vigyünk a manapság eléggé egysíkú weblapok és grafikai termékek világába. Ennek érdekében személyre szabott megoldásokban gondolkodunk. Hiszünk benne, hogy ezzel a hozzáállással ügyfeleinket magasabb szinten tudjuk kiszolgálni.

Miért válasszon minket?

Egyedi design megoldások

Grafikai stúdió lévén nagy hangsúlyt fektetünk weboldalaink designjára. Nem használunk sablonokat, legfeljebb ihletet merítünk belőlük. Az Ön igényeit és elképzeléseit szem előtt tartva alkotjuk meg a design terveket, amiket aztán addig csiszolunk, amíg teljes mértékben elégedett nem lesz vele.

Szabványos, keresőre optimalizált kód

Vállalkozása sikere szempontjából kiemelt fontossággal bír weboldala programozása. Mi minden projektet tiszta lappal indítunk, és egyedileg kódolunk. Igény esetén Foundation keretrendszert használunk. Az általunk készített weblapok megfelelnek a legújabb szabványoknak, emellett böngésző-kompatibilisek és keresőre optimalizáltak.

Reszponzív weboldalak

Napjainkban egy igényes és jól működő weblap esetén a reszponzivitás alapkövetelmény. Ez tulajdonképpen eszköz-független megjelenítést jelent, vagyis a weboldal tartalma automatikusan igazodik a kijelző méretéhez. Így a különféle mobil eszközökön sem csorbul a felhasználói élmény. Mi kizárólag reszponzív weboldalakat készítünk.

Korrekt díjszabás

Egy jó minőségű weboldal elkészítése általában százezer Ft fölötti tétel. Ez első hallásra soknak tűnhet, viszont ár-érték arányban kedvező, és hosszútávon kifizetődő. Fontosnak tartjuk az esélyegyenlőséget, így az aktuális ár megállapítása során figyelembe vesszük az ügyfél anyagi helyzetét is.

Amihez értünk

90%Webdesign

100%Sitebuild (HTML, CSS, JS, jQuery)

85%Foundation 6

80%Frontend fejlesztés (PHP)